Menu

020 669 18 21 info@prismabouwplaatsservice.nl

Organisatie

pbh-techniek-image-14
Pand-Firesense-Prisma-2018
PBH Techniek

Prisma Bouwplaats Service bestaat al meer dan 20 jaar!

In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid van een klein tot een middelgroot en zeer gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf op het gebied van bouwplaatsinrichting.

Door inventief, flexibel, meedenkend en oplossingsgericht te werken, heeft Prisma Bouwplaatsinrichting zich een unieke positie in de bouwwereld en in de elektrotechnische branche verworven.

Prisma Bouwplaats Service, voorheen PBH Techniek is in 1999 opgericht door Ed Lampe & Peter Holla, beiden ervaren in de bouw- en installatiebranche.

Deze combinatie van kennis en ervaring is het fundament geweest voor het ontstaan van het bedrijf en is nog altijd van belang bij de groei en ontwikkeling van de organisatie. Door deze eigen ervaring met de werkzaamheden in het vakgebied is het inzicht en de betrokkenheid bij de projecten enorm groot, mede door de korte lijnen binnen de organisatie. Voor elk probleem is wel een oplossing te vinden.

Onafhankelijk partner

Prisma Bouwplaats Service, voorheen PBH Techniek is een zelfstandig en erkend elektrotechnische installatiebedrijf en is hierdoor een onafhankelijke en neutrale partner voor (bouw)bedrijven bij het verzorgen van de tijdelijke installaties voor bouwplaatsen.

Door de nauwe contacten met de diverse materieeldiensten van bouwbedrijven in Nederland, maar ook in het buitenland, en de specialistische kennis van de in te zetten materialen en bouwmaterieel heeft Prisma Bouwplaats Service zich ontwikkeld tot een sterke, ervaren en betrouwbare partner van bouwbedrijven en materieeldiensten.

Onze kennis op het gebied van tijdelijke installaties ten behoeve van het bouwproces is zodanig dat een betrouwbare tijdelijke installatie gewaarborgd kan worden en de risico’s voor u als klant tot een minimum beperkt kunnen worden.
 Die all-round ervaring bij het inrichten van een bouwplaats is goud waard!

Voor Prisma Bouwplaats Service is het steeds weer de uitdaging om samen met de bouwbedrijven en de materieeldiensten de meest efficiënte en zo realistisch mogelijke oplossingen uit te werken.