Prisma Bouwplaats Service

bestaat al meer dan 20 jaar!

Wij zijn een onderdeel
van de RONAX-groep

In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid van een klein tot een middelgroot en zeer gespecialiseerd elektro­technisch installatie­bedrijf op het gebied van bouwplaats­inrichting.

Door inventief, flexibel, meedenkend en oplossings­gericht te werken, heeft Prisma Bouwplaats­inrichting zich een unieke positie in de bouw­wereld en in de elektro­technische branche verworven.

Prisma Bouwplaats Service, voorheen PBH Techniek is in 1999 opgericht door Ed Lampe en Peter Holla, beiden ervaren in de bouw- en installatie­branche.

Deze combinatie van kennis en ervaring is het fundament geweest voor het ontstaan van het bedrijf en is nog altijd van belang bij de groei en ontwikkeling van de organisatie. Door deze eigen ervaring met de werkzaam­heden in het vakgebied is het inzicht en de betrokkenheid bij de projecten enorm groot, mede door de korte lijnen binnen de organisatie. Voor elk probleem is wel een oplossing te vinden.

Onafhankelijk partner

Prisma Bouwplaats Service, voorheen PBH Techniek is een zelfstandig en erkend elektro­technische installatie­bedrijf en is hierdoor een onafhankelijke en neutrale partner voor (bouw)bedrijven bij het verzorgen van de tijdelijke installaties voor bouwplaatsen.

Door de nauwe contacten met de diverse materieeldiensten van bouw­bedrijven in Nederland, maar ook in het buitenland, en de specialis­tische kennis van de in te zetten materialen en bouwmaterieel heeft Prisma Bouwplaats Service zich ontwikkeld tot een sterke, ervaren en betrouw­bare partner van bouwbedrijven en materieel­diensten.

Onze kennis op het gebied van tijdelijke installaties ten behoeve van het bouwproces is zodanig dat een betrouw­bare tijdelijke installatie gewaar­borgd kan worden en de risico’s voor u als klant tot een minimum beperkt kunnen worden. Die all-round ervaring bij het inrichten van een bouwplaats is goud waard!

Voor Prisma Bouwplaats Service is het steeds weer de uitdaging om samen met de bouwbedrijven en de materieel­diensten de meest efficiënte en zo realistisch mogelijke oplossingen uit te werken.